CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
Markering machine leverancier

Markering machine leverancier

Als specialist in identificatie en automatische traceerbaarheid van industriële onderdelen, beschikt Technifor over compleet gamma technologieën evenals een sterke internationale organisatie om aan al uw verwachtingen te beantwoorden.

Met wereldwijd meer dan 40 000 geïnstalleerde machines en meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van industriële traceerbaarheidssystemen, biedt Technifor aan zijn klanten totaaloplossingen inzage markeersystemen met inbegrip van een automatische herlezing.

Technifor, dat werd opgericht in 1981, is wereldwijd de 1ste fabrikant van permanente markeermachines door pot pin voor de traceerbaarheid en automatische identificatie van metalen of kunststoffen.

Het merkt biedt u markeeroplossingen met laser, door dot pin of door scribing. Binnen haar applicatielab valideren haar experten de technologie die het meest is aangepast aan de specifieke behoeften van haar klanten.

De mijlpalen van Technifor:

Technifor is de leider in de permanente markeringsindustrie en uitvinder van de dot pin technologie. Wij zijn de belangrijkste speler in de lasermarkering en -bewerking.
Technifor history

Ontdek de permanente markeeroplossingen van Technifor