CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
Innovatie & Expertise

Innovatie & Expertise

Visionair en pionier, Gravotech drukt sinds tientallen jaren haar stempel op de markt dankzij haar vermogen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
Sinds 1970 met lancering van de eerste graveermaterialen, met de uitvinding van de dot pin markeertechnologie in de jaren '80, streeft Gravotech voortdurend naar innovatie. Het is niet voor niets dat ze de nummer 1 is op vlak van graveren en permanent markeren

Ons doel : in de voorhoede van de technologische ontwikkeling lopen

In een wereld waar alles sneller moet, is de technologische vooruitgang evenals de de noden en eisen van onze klanten - de "time to market" cruciaal. Wij gaan deze uitdaging strategisch aan.

Een proactieve integratie van innovaties

Vooruitgang door innovatie. Innovatie speelt sleutelrol in de strategie van Gravotech. Gravotech kan hiervoor beroep doen op verschillende kanalen. Zodra de behoeften van een bepaald marktsegment werden in kaart gebracht, volstaat het om eenvoudige en innovatie oplossingen aan te bieden. Ons Innovation and Technologies Center creëert technische bouwstenen en de nieuwe oplossingen worden in test ingezet bij enkele geselecteerde klanten. Door deze aampak verkrijgen wij sneller feedback en kunnen wij op korte termijn beslissen om al dan niet de industriële fase op te starten. Hierdoor wordt de volledige cyclus tijd, van ontwerp tot lancering, gehalveerd !

Multi-technologie competenties

De sterkte van Gravotech bestaat uit haar vermogen om permanente markeer- en graveeroplossingen te ontwerpen, te produceren en te commercialiseren. Wij bieden u HET ANTWOORD op UW BEHOEFTEN.

Onze R & D-strategie is opgebouwd rond een high-performance team van onderzoekers, ingenieurs en prototype technici die zorgen voor gepatenteerde resultaten die worden toegepast op concrete ontwikkelingen.

Een winnaar op de – 7de MOCI Awards– Gravotech wint de Innovation Export Award

Onze strategie werd onlangs erkend en bekroond met de innovation export award uitgereikt door de MOCI, een ranglijst van de top 1 000 internationale KMO's en ETI's.

         
Meer weten over de Technifor innovaties ?