CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
markeren van datamatrix code

Data Matrix ™-code

Tijdens hun zoektocht naar een eenvoudige, compacte en veilige code zijn de meeste industriële sectoren ertoe gekomen om te kiezen voor de DataMatrix™-code (luchtvaart, automobielsector, elektronische en halfgeleider-, farmaceutische industrie, etc.).

Vandaag de dag is de tweedimensionale –2D– code, de meest gebruikte code voor de permanente identificatie van onderdelen:

Bijgevolg is elke leverancier en fabrikant vaak verplicht om aan deze vereiste te voldoen en moeten zij zich ervan vergewissen dat hun markeringen wel voldoen aan de kwaliteitsnormen (ISO / TS 16949, AIAG, ISO 15459, EN1572, NF Z 63-100, AECMA EN9132, SAE AS9132 normen, etc ...).

De voordelen van Data Matrix ™-codemarkering :

Data Matrix marking with a laser Data Matrix marking with Dot Peen Data Matrix marking with scribing   

               Laser                                                                   Dot Pin                                                                               Scribing  

 

Zowel bij laser-, dot pin als scribing markering garandeert de Data Matrix™-code een permanente identificatie die met camera nagelezen kan worden.

Op die manier worden de veiligheids- en betrouwbaarheidscontroles van uw onderdelen op alle niveaus versterkt :

Een uitstekende markeerkwaliteit is van essentieel belang om het nalezen van Data Matrix™-identificatie tijdens de hele levensduur van uw onderdelen te verzekeren.

Ik had graag meer informatie over

Data Matrix ™-code

* verplichte velden

Wij helpen u om de markeeruitrusting te kiezen die het meest aangewezen is voor uw toepassing