CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
Markering op geanodiseerd aluminium

Markering op geanodiseerd aluminium

Markeren en graveren op geanodiseerd aluminium

Anodisatie wordt zeer vaak gebruikt voor de oppervlaktebehandeling van aluminium en versterkt de bestendigheid tegen corrosie, warmte en slijtage. Deze oxidelaag, ook anodische oxidatie, eloxage of Eloxal genaamd, heeft een variabele dikte in functie van het eindproduct.
Het wordt heel vaak toegepast in de automobielsector, de luchtvaart en de mechanica. Door de grote verscheidenheid van kleuren en de zeer esthetische afwerking van de anodisatie is dit een materiaal dat ook populair is voor veel promotieartikelen, klimmateriaal, soepele aluminium etiketten, firmaplaatjes, ...

Geanodiseerd aluminium is gemakkelijk te markeren en vertoont snel een sterk contrast. Technifor biedt verschillende oplossingen om uw onderdelen leesbaar te graveren.

Laser markeren Dot Pin markeren Krasmarkeren (scribing)
Laser marking on anodised aluminum plates   Marking anodised colored aluminum parts Anodised aluminum manufacturer's plate marking   Anti-theft bike frame marking Scribe marking on anodised aluminum

Technifor biedt snelle en flexibele markeersystemen, met behoud van de eigenschappen van het aluminium:

Met onze constante kwaliteit en snelheid zorgt elk Technifor markeersysteem voor de leesbaarheid en nauwkeurigheid op uw onderdelen.