CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
Stalen & applicatie ondersteuning

Stalen en applicatie ondersteuning

Haalbaarheidsstudies, advies en gratis testen ... Technifier biedt directe ondersteuning bij al uw projecten en beschikt over de nodige kennis voor integraties dankzij haar internationaal netwerk.

In ons studiebureau en applicatielab, bepalen onze experts de meest geschikte markeertechnologie door gratis en zonder verplichting stalen te markeren. Zodoende kunt de kwaliteit en de prestatie van de markering op uw stukken concreet te beoordelen.

 

Technifor application laboratory Demonstration and testing on sample pieces

Applicatielab

Uitgerust met alle markeertechnologieën (laser, dot pin en scribing) en alle configuraties (integreerbaar, benchtop en draagbaar), wordt er u een markeerdienst voor uw stalen aangeboden zodat wij de markeerkwaliteit van uw onderdelen kunnen testen en valideren.  Dankzij deze testen kunnen wij u volgende diensten aanbieden :

  • de best aangepaste markeertechnologie voor uw producten
  • de optimale parametrering ten opzichte van uw productie-omgeving
  • het ideale nalees- en verlichtingssysteem. U krijgt een volledig verslag van de markeerreultaten, zowel qua snelheden als qua dieptes bij uw gemarkeerde onderdelen

Bezorg ons uw producten, met beschrijving, voor een gratis test

Gratis demonstraties

Ons team verplaatst zich tot bij u over de hele Benelux voor een "live demonstratie op uw producten" van onze systemen.  Een eerste contact om onze totaaloplossingen, machines, hun geavanceerde functies en hun eenvoudige implementatie en gebruiksvriendelijkheid te leren kennen !

 

Technifor feasibility studies Industrial pre-production

Haalbaarheidsstudies

Wij stellen de expertise van ons Innovation en Technologies center (automatisatie, elektronica-informatica, laser, markeer- en koppelingssoftware, precisiemechaniek) ter uwer beschikking om uw traceerbaarheidsoplossingen te bepalen :

  • Kwalificatie van de markering
  • Advies en integratie
  • Digitale herlezing

Met 30 jaar ervaring op het gebied van industriële markering en meer dan 40.000 machines wereldwijd geïnstalleerd biedt Technifor u een ongeëvenaarde knowhow op het vlak van traceerbaarheid en integratie van de markeerfuncties op uw productielijnen.

Industriële pre-sets

Deze studies kunnen gepaard gaan met forfaits voor materiaalverhuur waardoor u de haalbaarheid van een project in een industriële configuratie kunt beoordelen.

Advies, een demo ?